keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Peikko ja Lilli: Laatuarvostelut ja TRS Drive-in -estekilpailut

Blogitaukoa on pidellyt hirmuisten kiireiden vuoksi. Päivät menee aika hujauksessa, kun annan näyttöä edellisessä harjoittelupaikassani nyt ja sitten yritän ehtiä vielä tallille. Tästä syystä näitä hevosia onkin aina vain se 1-2 kerrallaan - opiskelun ohessa ei vain enempää ehdi ilman, että homma menee ihan liukuhihnalla puurtamiseksi.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lakupeikko oli laatuarvostelufinaaleissa Ypäjällä perjantaina 30.8. Jätkä näytti vähän sitä oripuoltaan siellä "suuressa maailmassa", kotona kun tullana ihan löysällä narulla perässä hiihdellen pitkin maita ja mantuja, tuolla YYPPÄJÄLLÄ piti sitten hieman huudella ja tanssahdellakin. Itse koitoksesta Peikko selvisi ihan odotetusti, se suoritti kaiken ihan varmasti, mutta... löysänlaisesti. Pisteitä tuli tekniikasta 7,25, kapasiteetista 7,75 ja asenteesta + yhteistyöhalukkuudesta 7,0. Mainintaa oli juurikin energisyyden puutteesta.



Rakennearvostelussa Peikko yllätti seisomalla kuin tatti ja liikkuen rinnallani oikein mainiosti. Irtona se taas näytti vähän löysää laukkaa ja oli enemmän kiinnostunut tuomareiden pöydästä ja kukista sun muista. Huomasi, että pyöröaitauskoulutusta on käytetty, hetken juoksemisen jälkeen Peikko jäi pörräämään ympärilleni kysyen: "Saako tulla jo, saako tulla jo, saako?" Mutta kun ei tässä tilanteessa saanut...






Pisteitä tuli tyypistä 8, pää, kaula & runko 8, jaloista ja liikkeiden säännöllisyydestä 6, käynnistä 6, ravista 7 ja laukasta 8.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sunnuntaina 1.9 oli TRS:n järjestämät drive-in estekilpailut jonne lähdimme Hessin Pirpanan kanssa luokkiin 70cm ja 80cm. Kovin oli "Lillin" mielestä jännittävää, mutta teimme silti kaksi hyvää, puhdasta rataa. Itse en ihan osannut vieläkään kaikille esteille sitä tuoda oikeaan paikkaan, mutta parannusta oli jo viime kertaiseen etenkin tuossa 80cm luokassa jossa löysimme heti alkuunsa paremman tahdin ja josta ei sitten kovinkaan jouduttu poikkeamaan. Etenkin sarja oli nyt super, seiskakympissä meinasi jäädä väli pitkäksi ja otimme puolitoista askelta 7m väliin, mutta kasikympissä Lilli venyi oikein hienosti ja ilman minkäänlaisia ongelmia.






Vielä yksi hyppykerta pitäisi tamman kanssa ottaa ennen 13.9 kantakirjausta. Saa nähdä kuinka näihin aikatauluihini saan sovitettua, olen nyt pyrkinyt siihen, etten reissaa missään vaan hoidan ratsutukset tuossa Hovilla. Mutta eiköhän johonkin väliin kuitenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti